personWie zijn wij ?

Bij Webbeast zijn we pas begonnen met WordPress programmeren, maar we hebben enkele jaren ervaring met webservers (m.n. Linux) en web-programmeren (PHP, ASP, HTML). Sinds kort zijn wij met deze website ‘in de lucht’. Om u van dienst te zijn, ontwikkelen wij nu WordPress webpagina’s.

computerWat doen wij ?

Wij maken een project voor u aan in WordPress, in de vorm van een variant op de website die u nu voor u ziet. Daarna passen wij het project geheel aan uw wensen aan, inclusief menu’s, webpagina’s, content, en het logo. Daarna stellen wij het project aan u beschikbaar door het te hosten op onze Robohost-server. De hosting is gratis en de domeinnaam, die wij voor u aanvragen, ook.

Wat u krijgt is een menu, webpagina’s met content en afbeeldingen, een contactpagina, en een blog. Uw website wordt gehost op een snelle server met SSD harddrive (Solid State Drive).

De website is gegarandeerd 100% responsive. Dat wil zeggen: ze wordt ook goed weergegeven op tablets en smartphones.

folderWat doet u ?

U zorgt zelf voor een gezipte map met alle content erin, dus teksten en afbeeldingen per webpagina, menu-categorieën en sub-categorieën, links, alles netjes gerangschikt. Dit wordt uitgelegd. U betaalt éénmalig een bedrag van € 200, achteraf te voldoen, als de website aan uw eisen voldoet. Dat is dus niet te duur ! Let op, wij maken géén uitgebreide produktcatalogussen of webshops.